Де купити ліжко двоспальне ?

Рано чи пізно двоспальне ліжко займає центральне місце в спальні будь-якої подружньої пари . Вона є найголовнішим предметом інтер'єру , оскільки зосереджує на собі увагу кожного , хто зайшов до кімнати. Саме тому вона повинна бути красивою, естетичною і надійною.

З чого складається двоспальне ліжко ?

Основні складові будь ліжка - це каркас , матрац і рейкова сітка . На них і потрібно звертати увагу в першу чергу при покупці. Каркас і раму бажано вибирати з дерева. Дерев'яна рама надає найкраще ортопедичну дію. Кількість рейок (ламелей) впливає на зручність експлуатації. Моделі з ортопедичною сіткою , відокремленої від рами , найбільш практичні і значно продовжують термін служби ліжка . Така модель дозволяє хребту приймати найбільш зручне положення , запобігаючи неприродні прогіби.

ліжко двоспальне

Який матрац купити краще ?

Вибір матраца надається виключно господареві. Яких тільки різновидів не зустрінеш в сучасних салонах. Одним з таких є перини. Однак вони не дуже зручні, рідко купуються, оскільки занадто м'які. Ватні матраци не особливо якісні, так як вата скочується, створюючи дискомфорт під час сну. Такі матраци треба міняти не менше 3 разів на рік. Особливим попитом користуються інноваційні водяні матраци. Цей варіант підійде тим, кого не бентежить булькання води при русі у сні. Він досить пружний, корисний для хребта. І, нарешті, ортопедичні матраци - фаворити серед інших. Вони розроблені спеціально для того, щоб людина відчувала найменшу кількість навантаження на спину і хребет. Усередині матрац складається з пружин, прикритих спеціальної прокладочной тканиною , що гарантує оптимальну жорсткість. Ортопедичний матрац довгий час не продавлюється на відміну від ватного, наприклад , і не провисає , що гарантує господареві максимальний термін експлуатації і довговічність речі. Особливо дорогі моделі оснащені латексними наповнювачами, які надають додатковий комфорт під час сну.

Купити латексний матрац або пружинний з латексної прошарком і також з натуральним бавовною і шерстю , так званий двосторонній матрац з ефектом зима- літо можна в нашому інтернет магазині в розділі матраци .

купити матрац

Лаври першості серед двоспальних ліжок тримають ліжка з масиву. Ліжка з цільної деревини підкорили покупців своєю міцністю , безпекою , довговічністю і , звичайно ж , естетичністю . Меблі з масиву завжди якісна , дорогі , елітні . Колись з дерева будували кораблі , які служили вірою і правдою довгі роки, та й Ноїв ковчег теж був з деревини. Експерти рекомендують при можливості купиляти тільки дерев'яне ліжко , оскільки воно не тільки позбавить господаря від зайвих клопотів з приводу якості , але й подарує йому незабутні хвилини блаженства і легкого , глибокого сну. А кімната буде наповнена приємним запахом свіжого дерева. Ліжка з сосни , берези , вишні , дуба мають ряд незаперечних переваг перед меблями , зробленої з МДФ і ДСП , хоч вони і дорожче за ціною.

Купуючи ліжко потрібно враховувати його довжину і ширину. Воно ні в якому разі не повинна заважати руху . Ширина її повинна бути не менше 1,5 метрів , а довжина - 1,9-2 метра. Сьогодні дуже модними стають двоспальні ліжка з підйомним механізмом. Вони дуже зручні тим, що у відділення під матрацом можна складати постіль . Ліжко з підйомним механізмом - запорука порядку та чистоти спальні. Такі ліжка вважаються моделлю десятиліття. Підйомний механізм перетворює ліжко в додатковий спальний комод.

Стилістика двоспальних ліжок

Ліжка двоспальні практично в будь-якому дизайні можна подивитися сьогодні в сучасних виставкових салонах меблів і купити в інтернет магазині, наприклад в нашому в м.Києві. Двоспальні ліжка з масиву, як правило, роблять в класичному стилі. Спинки оформляють різьбленими елементами або кованими деталями , можна зустріти каркас, розмальований вручну. Сучасне ліжко - це не просто предмет інтер'єру, але справжній витвір мистецтва. Воно виглядає дуже вишукано і стане гідною прикрасою будь-якої спальні . Ліжка в стилі модерн найчастіше зроблені з металу. Їх особливість полягає в продуманому функціоналі. Закруглені спинки і обтягування шкірою - теж ознаки модерну. Англійська ліжко з балдахіном на чотирьох жердинах буде чудово виглядати в просторій спальні . Меблі в єгипетському стилі відрізняється національним колоритом, зображенням божеств і царських династій. Голова сфінкса або єгипетськи символи впізнавані в будь-якому інтер'єрі , такі елементи віддають перевагу люди , захоплені єгипетської історією , яким подобається загадковість і таємничість .

Якщо раптом дозріло рішення купити ліжко двоспальне , яке прослужить довго і стане прикрасою кімнати , якщо потрібна по- справжньому добротне двоспальне ліжко , то ідеальним варіантом стане дерев'яна модель в класичному стилі будь-якого коричневого відтінку з ортопедичним матрацом , купити який Ви також можете в нашому інтернет магазині .

купити ліжко

Як купити?

Для того , щоб купити ліжко двоспальне в нашому інтернет магазині , будь ласка , ознайомтеся з нашим асортиментом і цінами двоспальних ліжок на фото. У нас в асортименті дерев'яні та металеві двоспальні ліжка . Не забудьте при покупці матраца проконсультуватися з нашими фахівцями.

Comments (0)

No comments at this moment
Товар доданий до вашого списку побажань
Товар доданий до порівняння

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінювати налаштування в своєму браузер