« Спальня » - саме затишне місце , можна сказати « священне» у вашому домі. У житті кожної людини просто необхідний спокійний , здоровий сон , місце де можна розслабитися і заспокоїтися. Обстановка в спальні тісно переплітається з меблями і їх потрібно вибирати з особливою ретельністю , так як вони грають важливу роль в цьому питанні. Тому питання про те як вибрати меблі для спальні повинні обов'язково обговорюватися

Здавна відомо , що на самопочуття багато в чому впливає меблі. Бадьорий стан вранці , приємний вечір , ну і власне сам повноцінний сон. Стилізація спальні - справа смаку кожного , але основні два стилю таки існують - це класичний і модерн. До класичного стилю відносять меблі , зроблену з плавними вигнутими лініями , в натуральних деревних тонах або кольорах дерева в темних тонах . Стиль модерн - менш прив'язаний до деревних відтінках . Скоріше навіть навпаки - сучасні відтінки рідко імітують відтінки натурального дерева , а ось глибоке тиснення в матеріалі з імітацією натурального дерева зараз у моді. Форми чіткі і прості . Наголос робиться на деталі , дизайн мінімалістський .

Який же вибір зробити ? Який колір кімнати і меблів краще , яку конструкцію і матеріал для меблів ? Сукупність всіх факторів будуть впливати на ціну меблів для спальні.

Я думаю багато хто з Вас вже на стадії планування ремонту уявляли собі обстановку і меблі в спальні. Продумування кожного елемента меблів для спальні , кожної деталі , кольори , форми меблів сприятливо впливатиме на Ваше самопочуття надалі і тут необхідно дотримуватися деяких правил . До кімнати з невеликою площею необхідно обирати неяскраві меблі для спальні та нескладне декорування , а у велику кімнату меблі в єдиному стилі негативно позначиться на відчутті комфорту. Обирайте для такої спальні пастельні тони , а дзеркала візуально збільшать площу приміщення. У великій кімнаті - все навпаки. Насичені тони будуть викликати приємні відчуття і розслабляти .

Кожен колір по- своєму впливає на людину - так вважають фахівці. Давайте собі уявимо небудь зелене , галявину , ліс .. Ви відчули спокій ? Сині тони, наприклад , допоможуть вирішити складну математичну задачу , а жовті відтінки - піднімуть настрій і привнесуть Вам радість. Що стосується освітлення , то в кімнаті відпочинку джерела світла не повинні виглядати занадто яскравими .

Меблі для спальні в класичному варіанті складаються з двоспального ліжка , комода , тумбочок , Будуарний столика і шафи. Ліжко , природно - центральний елемент , і саме воно визначать стиль у Вашій спальні . Воно повинна бути виконана якісно і надійно і перш за все зручною . У поєднанні з якісним матрацем визначатимуть повноцінний сон , а це Ваше здоров'я та довголіття - на цих елементах не слід економити. Спинка ліжка визначає дизайн та інтер'єр спальні , а величина ліжка повинна відповідати розмірам кімнати.

Класичні меблі для спальні виробляються з дерева , виділяються різьбленням на спинках , можливі варіанти обивки замшею або шкірою , а от у стилі модерн спинка може бути відсутнім зовсім . Ліжко може стояти на ніжках або просто на підлозі. Для людей з високим зростанням панель під ногами не завжди зручна . Нюансів багато, особливо хочу відмітити один - при виборі матраца обов'язково порадьтеся з фахівцями.

Не ставте ліжко навпроти вхідних дверей , краще поставте збоку або по діагоналі , але так , щоб з трьох сторін було максимально більше місця. Не забудьте про приліжкові тумби , вони допоможуть вам встановити лампу для додаткового освітлення , а перед сном скласти аксесуари або покласти книгу або планшет. Шафа по дизайну повинен збігатися зі стилем меблів для спальні. Будуарний столик з дзеркалом , так необхідний жінкам елемент меблів , візуально збільшить приміщення , а конструкція допоможе розташувати засоби по догляду за собою , його , як варіант , можна замінити на комод з дзеркалом.

Меблі для спальні в сучасному виконанні виробники пропонують обладнати в єдиному стилі і з одного матеріалу. Спальня може бути зроблена на основі металу , ДСП , МДФ та інших матеріалів , але класичне дерево є найбільш екологічним з них. Атмосферу , яку створює дерево не замінить жоден матеріал , класичні меблі для спальні буде модною і по закінченню багатьох років , а меблі з масиву напевно самий підходящий матеріал для цього , який володіє необхідною якістю - довговічністю.

Обираючи меблі для спальні - пам'ятайте , що це запорука вашого гарного самопочуття та настрою , вибирайте відповідно до Вашого характера і уподобанням , це ваша територія , де ви проведете близько третини життя .

©

Comments (0)

No comments at this moment
Товар доданий до вашого списку побажань
Товар доданий до порівняння

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінювати налаштування в своєму браузер