Меблі з натурального дерева

Меблі з натурального дерева цінувалася завжди . Вони пройшла довгий шлях від первісної людини до сучасного будинку . Але щоб не відбувалося за довгі століття , які б вимоги не пред'являлися до меблів , меблі з натурального дерева завжди залишається визнаною і бажаною.
Жоден штучний матеріал не зможе дати те , що дає натуральне дерево . Ця енергетика , яка наповнює Ваш дім поширюється всюди. Вона передається Вам і від цього на душі стає приємніше , настає момент гармонії , ви вступаєте з нею в консонанс , дерево наповнює Ваш дім звуками природи.

Ще століття тому меблі з натурального дерева вважалися недосяжним більшості жителів планети. Адже швидкість виробництва меблів невисоке , а це позначається на собівартості . Були освоєні нові методи пресування , що призвело до масового поширення меблів з ДСП. Щоб облагородити його використовували різні матеріали , такі як шпон , плівки , пластики , папір з малюнком , просочений смолою . Останній варіант найбільш поширений . Практично всі сучасні меблі виготовляється з ламінованої плити ДСП , адже це просто і зручно. При цьому всім прагнення роздобути меблі , виготовлені з максимального числа елементів натурального дерева , або навіть цілком з масиву натуральної деревини тільки зростає.
І тут на допомогу до нас прийшли фахівці з Малайзії , адже ще недавно ми використовували деревину , що проростає поблизу прилеглої місцевості, а з часом рамки цивілізації розширилися , і нам вдалося отримати доступ до нових сортів дерев , ідеально відповідним для виробництва меблів , таких як гевея .

гевея

Гевея називається «золотим» деревом , завдяки своїм властивостям . Наявність натурального каучуку надає йому міцність , за рахунок чого деревина відноситься до класу твердих порід , а за своєю твердостю натуральне дерево гевея порівнянна з європейським дубом , а у себе на батьківщині в Малайзії - це дерево обожнюється . Існуючу заборону на вивезення необробленої деревини призвів до того , що меблі з натурального дерева , вироблена в Малайзії , стали відомі в усьому світі. Дизайнери всього світу спрямували свій погляд на Малайзію і з часом у всьому Світі ці меблі з каучукового натурального дерева набрали популярність .
До високої міцності можна додати ще кілька корисних , таких як не схильність до псування комахами і гниття. Ні волога , ні перепади температур їй не страшні. Ви зможете зберегти меблі для своїх нащадків - якість меблів з ​​гевеї не буде втрачена з роками.

меблі з натурального дерева

Столи , стільці , ліжка , вироблені в Малайзії з натурального дерева з елементами МДФ , є прекрасним вибором за критеріями ціна -якість.
Купуйте ці прекрасні якісні меблі з натурального дерева , вироблені в Малайзії з масиву каучукового дерева гевеї а в нашому магазині ХОЧУ МЕБЛІ .

Comments (0)

No comments at this moment
Товар доданий до вашого списку побажань
Товар доданий до порівняння

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінювати налаштування в своєму браузер