Прозорий клей-герметик FIX ALL Crystal SOUDAL
Прозорий клей-герметик FIX ALL Crystal SOUDAL

Прозорий клей-герметик FIX ALL Crystal SOUDAL

444,40 грн.
з податком

Кришталево прозорий клей-герметик на основі гібридних полімерів SMX. Відмінна адгезія в т.ч. вологим матеріалами: склу та кераміці, металі, пластмас, полістиролу, Поліакрили і полікарбонату, бетону, цеглі, натуральному каменю, гіпсокартону, дереву та матеріалами деревного проісхожденіяне вступає в реакцію з поверхнями, не залишає плям на краях пористих матеріалів

 

Технічні дані: Основа МС-полімер Консистенція Стабільна паста Механізм затвердіння вологісний полімеризація Освіта поверхневої плівки * Ок. 10 хвилин (при 20 ° C і отн. Вологості 65%) Швидкість затвердіння * 2-3 мм на добу (при 20 ° C і отн. Вологості 65%) Твердість по Шору А 385 Максимальна деформація 20% Термостійкість Від - 40 ° C до +90 ° C Модуль еластичності 0,8 Н / мм2 (DIN 53504) Подовження до розриву 500% (DIN 53504)

Постійно еластичний ідеально прозорий універсальний клей-герметик з нейтральним отвердінням на основі МС-полімера. Відмінна адгезія до різних будівельних матеріалів. Можна використовувати навіть на вологих поверхнях. Без запаху, не містить розчинників, стійкий до дії багатьох хімічних речовин - слабких кислот, лугів, розчинників і масел. Після затвердіння можна фарбувати - також водними фарбами. Стійкий до впливу атмосферних умов і ультрафіолетового випромінювання. Області застосування: Склеювання і заповнення фуг в панелях, порогах, підвіконнях, декоративних планках, ізоляційних плитах, пробці, склі і мінеральної вати на поверхнях з дерева, ДСП, штукатурці, цеглі, металі і тп. Структурний склеювання в вібростійких конструкціях. Приклеювання дзеркал. Склеювання і герметизація натурального каменю (мармур, граніт і т.д.)

Колір
прозрачный
No reviews
Товар доданий до вашого списку побажань
Товар доданий до порівняння

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінювати налаштування в своєму браузер